Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Go Berkey Waterfilter Kit

€ 195,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Go Berkey Waterfilter Kit

 

De nieuwe Go Berkey Waterfilter Kit is ontworpen voor kamperen, trekken, wereldreizen (zakelijk of vacantie), voor op een bureau, of waar u er maar een bij de hand zou willen hebben. Het sport berkey draagbare waterzuiverings-flesje is perfect om overdag mee te wandelen en het Go Berkey systeem is dan weer geschikt bij terugkomst voor waterzuivering op de kampeerplek. 

Niet alleen voor u zelf is het filteren van water veel gezonder maar denk ook aan uw vogels, kat, hond en andere huisdieren die mee gaan op vakantie, op veel plaatsten in en buiten Nederland is het drinkwater niet gezond omdat er teveel verontreinigen in zitten, de Go Berkey is perfect te gebruiken in huis maar ook voor onderweg.

De Go Berkey waterfiltratie kit is gemaakt van gepolijst AISI 304 roestvrij staal en wordt geleverd met een Black Berkey waterfilter, een Sport Berkey draagbaar waterzuiverings-flesje, een black berkey primer en één draagtasje. Het bovenste gedeelte schuift in het onderste gedeelte tijdens transport. De Go Berkey Kit is gemakkelijk mee te nemen, lichtgewicht en perfect voor allerlei kleine reisjes en vacanties.

De Go Berkey is in enkele minuten in elkaar gezet, zonder gereedschap, elektriciteit, waterdruk of loodgieterij.
De Go Berkey is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

De Go Berkey waterfilter is een vereiste in onverwachte noodsituaties, hetgeen overigens geldt voor al onze waterzuivering systemen. Dit krachtige systeem zuivert zowel behandeld als onbehandeld water van bronnen zoals meren, beekjes, stilstaande vijvers en waterbronnen in derde wereldlanden, waar de regulering –op z’n best- beneden niveau geacht mag worden. Geschikt voor allerlei activiteiten buitenshuis en een must in onherbergzame gebieden zonder elektriciteit, waterdruk of gezuiverd water.

Het Go Berkey waterfiltratie systeem verwijdert volledig alle virussen, pathogene bacteriën, cysten en parasieten en onttrekt schadelijke chemicaliën zoals herbiciden, pesticiden, organische oplosmiddelen en schoonmaakmiddelen. Het reduceert tevens zware metalen zoals lood, kwik, aluminium en cadmium. Dit systeem is zo krachtig dat het rode kleurstof uit het water kan verwijderen zonder de heilzame mineralen te elimineren die uw lichaam juist nodig heeft. Geen waterzuivering systeem kan, voor zover wij weten, deze prestatie nadoen.

De duurzame black berkey waterfilter is goed voor ongeveer 11.350 liter water en dus voor jaren van efficiënte waterzuivering. Met 38 liter per week is dat gelijk aan 300 weken. Dat is bijna 6 jaar lang schoon water.

Go Berkey Waterfilter Kit

Inclusief 1 Black Berkey waterfilter (goed voor 11.350 liter gefilterd water)


Geschikt voor: 1 persoon
Opslag Capaciteit: 0,95 liters
Hoogte: 35,6 cm
Diameter: 10,2 cm
Transport Gewicht 1,1 kg
Tranport Hoogte: 25,4 cm

Facebook