Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Big Berkey Water Filter

€ 298,00 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Big Berkey Water Filter

 

Het veelzijdige Big Berkey waterfilter systeem is het ideale systeem voor 2-persoons huishoudens, kleine gezinnen, thuis of op reis, kamperend of op pad met de caravan. Voor veilig drinkwater bij iedere activiteit buitenshuis of in onverwachte noodsituaties, niet alleen voor ons mensen is het veiliger en gezonder om gebruik te maken van de Berkey Waterfilters maar denk ook aan uw huidieren zoals uw papegaaien, parkieten, honden, katten en andere huisdieren.

Dit krachtige waterfiltratie systeem zuivert zowel behandeld als onbehandeld water van bronnen zoals meren, beekjes, stilstaande vijvers en waterbronnen in derde wereldlanden, waar de regulering –op z’n best- beneden niveau geacht mag worden. Geschikt voor allerlei activiteiten buitenshuis en een must in onherbergzame gebieden zonder elektriciteit, waterdruk of gezuiverd water.

De Big Berkey is in enkele minuten in elkaar gezet, zonder gereedschap, elektriciteit, waterdruk of loodgieterij.

De Big Berkey is gebruiksvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden.

Het Big Berkey waterzuivering systeem verwijdert volledig alle virussen, pathogene bacteriën, cysten en parasieten en onttrekt schadelijke chemicaliën zoals herbiciden, pesticiden, organische oplosmiddelen en schoonmaakmiddelen. Hij reduceert tevens nitrieten en zware metalen zoals lood, kwik, aluminium en cadmium. Dit systeem is zo krachtig dat het rode kleurstof uit het water kan verwijderen zonder de heilzame mineralen te elimineren die uw lichaam juist nodig heeft. Geen waterzuiverings-systeem kan, voor zover wij weten, deze prestatie nadoen.

Het in hoogglanzend roestvrij staal uitgevoerde systeem is gebouwd volgens de meest recente technische verbeteringen, en is uitgerust met twee waterzuivering elementen. Het bovenste vat schuift in het onderste tijdens transport en is slechts 33 cm. hoog.

Elke duurzame Black Berkey waterfilter gaat mee voor maximaal 11.350 liter (22.700 liter per set van 2). Bij een gebruik van 38 liter per week is dat gelijk aan 600 weken. Dat is meer dan 11,5 jaar schoon water!

Geleverd met 2 Black Berkey waterfilters kan de Big Berkey 13,3 liter gefilterd water per uur leveren*. Het systeem kan worden uitgebreid naar 4 Black Berkey waterfilters en is dan in staat om 26,5 liter gefilterd water per uur te leveren*.

*De doorloopsnelheid van het water is berekend voor een vol bovenste vat. De doorloopsnelheid vermindert wanneer het waterniveau in het bovenste vat lager wordt. Het is ondoenlijk om het bovenste vat altijd vol te houden, dus de doorloopsnelheden zijn in de praktijk altijd lager dan hier vermeld.

Facebook