Geen producten (0)

 

PSITTACUS

Psittacus is een lekker ruikend en een zachte pelletsoort. Puur natuur, lekker, gezond, zelfde kleur en zelfde vormpjes.
Natuurlijk vol met vezels en andere ingrediënten waar uw vogel(s) het erg goed op doen. Alle Psittacus producten zijn zonder toegevoegde suikers en zonder toevoegingen van kleurstoffen. Alle Psittacus producten zijn gefabriceerd met NON-GMO ingredienten.

Wij waren blij verrast toen wij de Psittacus de eerste keer gaven aan onze eigen papegaaien, ze aten het gelijk. Onze Grijzeroodstaart (genaamd Crocy) hebben wij jaren en jaren geleden overgenomen van andere eigenaren omdat deze te erg getraumatiseerd was, weinig pelletsoorten at onze grijze en eigenlijk was onze Crocy altijd een beetje down en sikkeneurig hij zat nooit echt lekker in zijn vel. Nu naar een aantal weken de Psittacus gegeven te hebben die ze trouwens heel goed eten zien wij sinds enkele dagen een verandering in zijn gedrag, onze Crocy wordt vrolijker, zingt en fluit erop los ook als er visite erbij is, praat als brugman en is niet meer zo down. Het karakter veranderd positief, hij wordt liever. Nog een ander bijkomstigheid is dat Crocy van alle andere pelletsoorten de helft op de grond gooide, maar het bakje met Psittacus pellets eet hij geheel leeg en mot ontzettend weinig. Al met al zijn wij zeer tevreden over de Psittacus en wij niet alleen, onze papegaaien zijn er dol op.

 

ROUDYBUSH

Dit is ook een zeer goed voeder met een lekker ruikende natuurlijke geur, vooral de California Blend ruikt verschrikkelijk lekker. Het voer is puur natuur.
De ene vogel heeft voorkeur voor zachte pellets terwijl de andere vogel verzot is op hardere pellets. Roudybush is een harde pellet, vol vezels en natuurlijke ingrediënten. Geen kleurstoffen, geen toegevoegde suikers en vrij van GMO.

 

 

OPTIBIRD

Mensen die over willen stappen van Harissons naar een andere pelletsoort moeten eens Optibird proberen. De vorm en de hardheid van de brok is nagenoeg gelijk. Dit voeder wordt goed gegeten, maar er is hier 1 nadeel bij en dat is de overgangsfase qua gewenning. Sommige vogels zullen de eerste paar weken een stinkende ontlasting hebben, dit gaat over als de vogel geheel gewent is aan Optibird. Dit hoeft echter niet te gebeuren maar het kan, 50 procent zal even een periode niet lekker ruikende ontlasting hebben en die andere 50 procent zullen er geen last van hebben. Optibird is ook kleurstof vrij en zonder toevoegingen van suikers.

 

WISBROEK

Bij Wisbroek streven we ernaar om de natuurlijke omgeving van de vogels in het wild terug te laten komen in onze voeding. De vogelvoeding van Wisbroek is daarom gebaseerd op de nutritionele behoeftes van de vogels en sluit altijd aan bij het natuurlijke dieet van de vogels.

Onze pellets worden op een speciale wijze bereid (d.m.v. extruderen) en bevatten zo alle noodzakelijke voedingsstoffen. Hierdoor vormen ze een uitgebalanceerd dieet voor de diverse vogels. Geen enkele vogel is hetzelfde, maar elke vogel verdient wel het beste. Daarvoor hebben wij voor diverse vogelsoorten een speciale voeding ontwikkeld. Onze voeding is daarom rijk aan natuurlijke ingrediënten.

Voor de vogelsoorten die geen pellets eten, bijvoorbeeld Europese cultuurvogels, bieden we zachtvoeding aan. Ook dit is een zeer compleet recept waar de voedingsstoffen in zitten die een vogel nodig heeft. 

Kortom, Wisbroek is het beste recept voor jouw vogel.

Facebook