Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

Himalaya Zout 1 kg

€ 8,25 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Himalaya Zout 1 kg

 
Himalaya zout in zijn zuiverste vorm.
 
Himalayazout is volkomen natuurzuiver en zeer gezond, het heeft al zijn oorspronkelijke elementen behouden en wat minstens zo belangrijk is: Himalayazout is volledig opneembaar.
 
Het bevat 84 vitale bouwstenen in de vorm van oorspronkelijke mineralen en sporenelementen, de bouwstenen van het leven zijn in het oerzout bewaard gebleven.
Zij bevinden zich in het kristal in zulke kleine deeltjes (colloïdaal) dat ze optimaal door de lichaamscellen worden opgenomen.
Het samenspel van water, zout en mineralen vormt de basis van onze gezondheid.
 

Er zijn veel toepassingen voor himalaya zout.

  • Voor planten binnen en buiten kun u een sol maken van himalayazout, 1 dopje in de tuingieter en uw planten zullen beter, gezonder en groter en mooier worden. Het maken van een sol is makkelijk, je neemt een lege goed schoongemaakte frisdrank fles, vul deze tot ongeveer 20 procent met himalaya zout, vul deze aan met water en dan is het een kwestie van regelmatig schudden, vier tot vijf maal daags, het zout wordt opgenomen in het water, het schudden doe je een dag of vier, zie je dat het zout opraakt in de fles dan zout toevoegen, en dat schudden en toevoegen doe je net zolang totdat er geen zout meer opgenomen wordt door het water, dan is het water namelijk klaar voor gebruik.

  • Niet alleen voor planten en bomen is bovenstaande sol een geweldige toevoeging maar ook voor ons mensen is het eigenlijk onmisbaar, 1 dopje sol per dag zowel puur of bijvoorbeeld door uw eten is zeer gezond, hier kunt u veel over lezen op internet.

Ook interessant

€ 36,00
Facebook